Εργατική Πρωτομαγιά 2018

1mai

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:00πμ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

1η Μάη: παγκόσμια μέρα της εργατικής τάξης και των αγώνων της. Μέρα που ο κάθε εργάτης, σε κάθε σημείο της γης, συνειδητοποιεί ότι αποτελεί μέλος και αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας εργατικής τάξης και αναλαμβάνει το βάρος των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων που απορρέει από αυτό. Μέρα απεργίας και επιθεώρησης των δυνάμεων μας.  Απεργούμε, τιμώντας  τους νεκρούς της τάξης μας δυναμώνοντας τον αγώνα μας  για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, για έναν κόσμο χωρίς προσφυγιά και πολέμους. Τα αιτήματα των εργατών του Σικάγο το 1886 σήμερα μετά από 132 χρόνια  παραμένουν επίκαιρα. Το δικαίωμα στη δουλειά με μισθούς που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας, του σταθερού ημερήσιου χρόνου εργασίας, του ελεύθερου χρόνου της κοινωνικής ασφάλισης βρίσκονται στο στόχαστρό του κεφαλαίου, των κυβερνήσεων του και της Ε.Ε. (more…)

ΟΛΟΙ στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΥΠΕ – Δευτέρα 14 Νοέμβρη, 20:30

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ) καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Νοέμβρη στα γραφεία του σωματείου (Β. Σοφίας 34, 1ος όροφος) στις 20:30.

Συζητάμε τα προβλήματα του κλάδου – Συμμετέχουμε στις αποφάσεις

Εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας για την 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ

Οργανώνουμε την άμυνα – Περνάμε στην αντεπίθεση

Προετοιμάζουμε Γενική Απεργία στις 8 Δεκέμβρη

(more…)

Το ΣΕΥΠΕ στηρίζει και συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΣΕΕΕΝ

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ) εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους στον κλάδο της Ενέργειας, συμμετέχοντας στο αυριανό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Πτολεμαΐδας στις 19:00 στην κεντρική πλατεία. (more…)

Συλλογή ρούχων και τροφίμων για πρόσφυγες

Τα υλικά θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του ΣΕΥΠΕ (Β. Σοφίας 34, 1ος όροφος, τηλ 2463100915, sundikato@yahoo.gr) καθημερινά 10:30 – 12:30. (more…)

Σύσκεψη του ΠΑΜΕ για το Ασφαλιστικό

Published on: 13 Ιανουαρίου 2016

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ) καλεί τα μέλη του και τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν στη σύσκεψη του ΠΑΜΕ με θέμα:

«Παρουσίαση των θέσεων του ΠΑΜΕ για το νέο αντιασφαλιστικό νόμο-λαιμητόμο της κυβέρνησης και σχέδιο δράσης και αγώνα για την απόκρουσή του».

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Συλλαλητήριο για το Μποδοσάκειο (video)

Συλαλλητήριο για το Μποδοσάκειο

Χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο που διοργάνωσε το Σωματείο μας, μαζί με το ΣΕΕΕΝ, το ΠΑΣΑΣ – ΔΕΗ και το Σύλλογο Γυναικών Πτολεμαϊδας. Επίσης στήριξη στο συλλαλητήριο δήλωσε και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΕΕΝ, Πέτρος Ταταρίδης, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε εκ μέρους της Διοίκησης του Σωματείου μας, ο συνάδελφος Γιώργος Κουδούνας. Ολόκληρη η ομιλία..

Συλλαλητήριο για το Μποδοσάκειο

ΜποδοσάκειοΤο Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ), με κοινή πρωτοβουλία με άλλα σωματεία και φορείς της περιοχής διοργανώνει την Πέμπτη 14 Μάη στις 20:00, στην κεντρική πλατεία συλλαλητήριο για την κατάσταση στο «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Την κοινή ανακοίνωση υπογράφουν:

  • Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ)
  • Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ)
  • Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑΣΑΣ – ΔΕΗ)
  • Ο Σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας – Μέλος της ΟΓΕ

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

(more…)

Εκδήλωση για τα παιδιά στα μαθήματα αλληλεγγύης

Μαθήματα αλληλεγγύης
Μαθητές – Γονείς – Καθηγητές την ώρα της εκδήλωσης

Το Σάββατο 29/11 το απόγευμα τα ταξικά συνδικάτα της Πτολεμαΐδας, διοργάνωσαν μια εκδήλωση για τα παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα αλληλεγγύης, για οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. (more…)

Σύσκεψη την Κυριακή 23/11 στις 6.30μμ.

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ) σας προσκαλεί στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συνδικάτου (Β. Σοφίας 34, 1ος όροφος) την Κυριακή 23 Νοέμβρη, στις 18:30. (more…)

Συμμετοχή του ΣΕΥΠΕ στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Published on: 4 Σεπτεμβρίου 2014

(Αναχώρηση το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 15:00 από το Δημαρχείο)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι στο εμπόριο, στις υπηρεσίες, άνεργοι- άνεργες

Η επίθεση των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και της Ε.Ε στους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα συνολικά ξεδιπλώνεται με νέα επεισόδια από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα. (more…)

«page 1 of 2

- A +
Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο

Welcome , today is Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019