Πικετοφορία για την Κυριακάτικη αργία

20140720_113409

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ) πραγματοποίησε πικετοφορία σε κεντρικούς δρόμους και πεζόδρομους της Πτολεμαΐδας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακής αργίας. Επίσης, μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ Νομού Κοζάνης μοίρασαν ανακοινώσεις.

Η πρωτοβουλία βρήκε θετική ανταπόκριση τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους μικρούς καταστηματάρχες. Ολιγόλεπτες ομιλίες με ντουντούκα έγιναν έξω από Super Market (ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ) και από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (HONDOS CENTER) από την πρόεδρο του ΣΕΥΠΕ Αγγέλα Χατζηδημητρίου.

20140720_113423

Δημιουργήθηκε το site του ΣΕΥΠΕ

Tags: ,
Published on: 18 Ιουλίου 2014

Όπως, είχε ενημερώσει το Δ.Σ του Συνδικάτου μας σε πρόσφατη ανακοίνωση, από σήμερα ξεκίνησε η λειτουργία του site του Συνδικάτου μας, με τη διεύθυνση www.seype.gr. Σκοπός μας είναι η φωνή του Συνδικάτου να φτάσει σε ακόμα περισσότερους εργαζόμενους, να παρέχει ακριβή και άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις στον κλάδο του εμπορίου, να μαχητικοποιεί τους εργαζόμενους σε ταξική κατεύθυνση για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους στο χώρο εργασίας και στον κλάδο, συνολικότερα. (more…)

Για την Κυριακάτικη αργία

Published on: 18 Ιουλίου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 11.00π.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ 

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 52 ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (more…)

Πρωτοβουλίες ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον κλάδο εμπορίου

Categories: Νέα
Published on: 12 Ιουλίου 2014

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας έχει δείξει με τη δράση του ότι όλο το χρόνο είναι δίπλα στους εργαζόμενους. Προβλήματα που δεν είναι στην σφαίρα της φαντασίας αλλά είναι υπαρκτά και πλήττουν τους εργαζόμενους στον κλάδο. Συνεχώς κλείνουν καταστήματα που αυξάνουν τη στρατιά των ανέργων με πολλούς από αυτούς να μην μπορούν να πάρουν ούτε ταμείο ανεργίας, τελευταίο παράδειγμα το κλείσιμο του super market BEST, ενώ αναμένεται το κλείσιμο των GOODY’ S στην Πτολεμαϊδα, τη στιγμή που οφείλονται δεδουλευμένα τουλάχιστον ενός χρόνου και πλέον, στο προσωπικό. (more…)

page 1 of 1

- A +
Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο

Welcome , today is Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019