Καταγγελία για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Tags:
Published on: 23 Μαρτίου 2016

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας καταγγέλλει την απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου, στελέχους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά, που αποτελεί πρόκληση όχι μόνο για τα θύματα των εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής αλλά για όλο το λαό, όλους τους εργαζόμενους.

(more…)

Συλλογή ρούχων και τροφίμων για πρόσφυγες

Τα υλικά θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του ΣΕΥΠΕ (Β. Σοφίας 34, 1ος όροφος, τηλ 2463100915, sundikato@yahoo.gr) καθημερινά 10:30 – 12:30. (more…)

Για το Συνέδριο της ΟΙΥΕ

Published on: 13 Μαρτίου 2016

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μάρτη πραγματοποιήθηκε το 37ο  Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ). Ένα Συνέδριο παρωδία όπως αποδείχτηκε, που υπονομεύτηκε από όλες τις δυνάμεις πλην των δυνάμεων του ΠΑΜΕ. Ένα Συνέδριο που αντί να συζητήσει τον απολογισμό και σχεδιασμό δράσης, χάρη στη στάση των ΜΕΤΑ – ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΕΜΕΙΣ έγινε Συνέδριο παραγωγής αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ αφού μετά τη νομιμοποίηση των αντιπροσώπων και την «αλλοίωση» της σύνθεσης του Συνεδρίου οι σύνεδροι των δυνάμεων αυτών εξαφανίστηκαν διαλύοντας επί της ουσία τις διαδικασίες.

(more…)

page 1 of 1

- A +
Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο

Welcome , today is Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019