Skip to content

Εκδήλωση για τα παιδιά στα μαθήματα αλληλεγγύης

Μαθήματα αλληλεγγύης
Μαθητές – Γονείς – Καθηγητές την ώρα της εκδήλωσης

Το Σάββατο 29/11 το απόγευμα τα ταξικά συνδικάτα της Πτολεμαΐδας, διοργάνωσαν μια εκδήλωση για τα παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα αλληλεγγύης, για οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα οι γονείς και τα παιδιά με τους καθηγητές και όσους βοηθούν στην οργάνωση των μαθημάτων. Να γίνει καλύτερα γνωστός ο σκοπός της πρωτοβουλίας, να αναφερθούν οι δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και οι ιδέες για ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

Τα μαθήματα διοργανώνονται με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά από το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ), το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και τον Σύλλογο Γυναικών Πτολεμαϊδας. Αυτή τη στιγμή συμμετέχουν 60 παιδιά και 6 καθηγητές. Λειτουργούν τμήματα για Μαθηματικά, Έκθεση και Αρχαία, Γυμνασίου και Λυκείου.

Η εκδήλωση έγινε στα γραφεία των συνδικάτων και σύντομες ομιλίες κάνανε η Αγγελική Χατζηδημητρίου, πρόεδρος του ΣΕΥΠΕ, ο Πέτρος Ταταρίδης, πρόεδρος του ΣΕΕΕΝ και η εκπαιδευτικός Τασούλα Σιουζουλή από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από μαθήτρια που συμμετέχει στα μαθήματα.

video εδώ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.