Skip to content

Καταγγελία για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας καταγγέλλει την απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου, στελέχους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά, που αποτελεί πρόκληση όχι μόνο για τα θύματα των εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής αλλά για όλο το λαό, όλους τους εργαζόμενους.

Οι ευθύνες τόσο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όσο και των προηγούμενων είναι τεράστιες γιατί ολιγώρησαν στην εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται ακόμα στην αρχή της. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της δικαιοσύνης που όταν θέλει κλείνει τα μάτια και αφήνει να κυλά ο χρόνος ώστε ν’ αφεθεί ελεύθερος ο εγκληματίας και όταν επίσης θέλει στέλνει εργάτες, αγρότες, μαθητές, αγωνιστές με συνοπτικές διαδικασίες σε δίκες και καταδίκες.

Απαιτούμε να προχωρήσει άμεσα η δίκη με την εξασφάλιση των ανάλογων προϋποθέσεων για τη γρήγορη διεξαγωγή της, κάτι που μόνο η κυβέρνηση μπορεί να το διασφαλίσει.

Καλούμε τους συναδέλφους, τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους δουλειάς να μην δείξουν καμία ανοχή απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Αποτελεί δύναμη του συστήματος, μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος.

Οι εργαζόμενοι, έχουμε χρέος να απομονώσουμε την ναζιστική Χρυσή Αυγή οπουδήποτε κι αν εμφανίζεται, ιδιαίτερα στους χώρους δουλειάς.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.