Skip to content

Λειτουργία Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

Διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης, με τις απολύσεις και τις αναστολές εργασίας να παίρνουν μορφή πανδημίας. Η εργασιακή αβεβαιότητα, η μείωση του εισοδήματος καθώς και η υγειονομική ανασφάλεια αναγκάζει τις λαϊκές οικογένειες να δυσκολεύονται να καλύψουν τις γενικότερες ανάγκες τους, όπως και την στήριξη των παιδιών τους στην μόρφωση. Μια μόρφωση που κανονικά θα έπρεπε να δίνεται από τα σχολεία και τα προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας και όχι από την ιδιωτικοποιημένη Παιδεία. Αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση που επικρατεί οδηγούμαστε στην ανάγκη να λειτουργήσουμε και φέτος, για 8η συνεχόμενη χρονιά το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης στην Πτολεμαΐδα, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές στην υποστήριξη για την βελτίωση της επίδοσής τους στα μαθήματα.

Η φετινή σχολική περίοδο 2020-2021 είναι ιδιαίτερη και απαιτεί όπως είναι φυσικό μεγαλύτερη φροντίδα σε θέματα που αφορούν την πανδημία του κορονοϊού. Έτσι με βάση και τις εξελίξεις θα παρθούν όλα τα μέτρα προστασίας που θα χρειαστούν για να μην υπάρχουν εμπόδια, τόσο στη λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης όσο και στην φροντίδα για να είναι ασφαλής μαθητές και καθηγητές.

Το πρώτο ραντεβού για την καλύτερη προετοιμασία μαθητών και καθηγητών, κατάρτιση προγράμματος και λοιπές πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας και τα σωματεία που διοργανώνουν το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης, απευθύνουν ιδιαίτερο κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς της περιοχής να υποστηρίξουν με την συμμετοχή τους την πρωτοβουλία. Εν ενεργεία καθηγητές, αδιόριστοι ή όσοι απασχολούνται σε άσχετα επαγγέλματα αλλά ακόμα και συνταξιούχοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: Κική 6972807119 και Ηρακλής 6987238414.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.