Skip to content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφε , συναδέλφισσα,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, καλεί τους συναδέλφους και τα μέλη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας, την Τρίτη 30/11/2021 στις 19:00 στα γραφεία του σωματείου με θέματα:

α) Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου

β) Οικονομικός απολογισμός

γ) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και απόφαση για την εκπροσώπηση στη ΓΣΕΕ

Σε περίπτωση μη απαρτίας η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/12/2021 την ίδια ώρα και μέρος εάν και τότε δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση προγραμματίζετε εκ νέου για την Κυριακή 5/12/2021 στις 19:00, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Η Συνέλευση είναι το βήμα για να ακουστούν δυνατά τα αιτήματα μας, να σμίξουν οι κοινές μας αγωνίες, να πάρουμε αγωνιστικές αποφάσεις.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ – ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΜΕ

  • Tο απαράδεκτο καθεστώς των νέων ατομικών συμβάσεων ευέλικτης & 6ημερης εργασίας, που αποτελούν εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη, της διευθέτησης του χρόνου εργασίας, της 10ωρης δουλειάς και των απλήρωτων υπερωριών.
  • Τα εξαντλητικά και διευρυμένα ωράρια που τσακίζουν τη ζωή. Να απαιτήσουμε σταθερό ωράριο εργασίας, λιγότερες ώρες εργασίας με την κατοχύρωση του 7ωρου- 5ήμερου- 35ωρου, την επαναφορά και κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας.
  • Τους μισθούς πείνας. Ειδικά αυτές τις ημέρες που η ακρίβεια ροκανίζει τους μισθούς μας, γίνεται όλο και πιο φανερό ότι δεν αρκούν ούτε καν για τα στοιχειώδη, αφού δυσκολευόμαστε να πληρώσουμε το νοίκι, το ρεύμα, τη θέρμανση, τα βασικά είδη διαβίωσης μας. Την ίδια ώρα ακριβοπληρώνουμε για την υγεία, τη μόρφωση των παιδιών μας ενώ υποβαθμίζεται και άλλο το δημόσιο σύστημα υγείας και παιδείας.

Να διεκδικήσουμε την επαναφορά της κλαδικής σύμβασης μας, η οποία καθορίζει το μισθό, τα ωράρια, γενικότερα τους όρους εργασίας με ενιαίο τρόπο για όλους. Την επαναφορά της αρχής της ευνοϊκότερης Σύμβασης και των τριετιών.

Θέλουμε τώρα αυξήσεις στους μισθούς μας, κανείς κάτω από 751 ευρώ – σταθερή δουλειά για όλους.

Θέλουμε κοινωνική ασφάλιση για όλους, δημόσια και υποχρεωτική. Λεμέ όχι στο τζογάρισμα των ασφαλιστικών μας εισφορών. Κατάργηση  του νόμου Βρούτση/Κατρούγκαλου & Χατζηδάκη, όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.

Απαιτούμε τώρα μέτρα για την προστασία της υγείας μας από την πανδημία, αλλά και τις επαγγελματικές ασθένειες που αυξάνονται λόγω των συνθηκών εργασίας. Να εξασφαλίσουν την προστασία της υγείας, δημόσια και δωρεάν για όλους.

Η παρουσία και η γνώμη σου είναι απαραίτητη.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την εφορευτική επιτροπή μπορεί να δηλώσει υποψηφιότητα στα γραφεία του σωματείου 19:00-21:00 μέχρι και 2 ημέρες πριν από τη συνέλευση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.